Foto: bigcenters.rs
U nedelju, 26. juna, počinje 12. po redu “Novosadsko BIG dečije leto”, u organizaciji Dečijeg kulturnog centra Novi Sad, i trajaće do 26. avgusta, pod nazivom “Panonska simfonija”. Svečano otvaranje tradicionalne manifestacije održaće se u nedelju 26. juna u centralnom holu Tržnog centra “BIG” s početkom u 18 časova.

Na otvaranju ove manifestacije  nastupaće i mališani iz hora “Suncokreti” i učenici muzičke škole “Isidor Bajić”, kao i glumci Dečijeg kulturnog centra Novi Sad.

Tokom predstojeća dva meseca najmlađi Novosađani, uzrasta od 4 do 14 godina, imaće priliku da se oprobaju u glumi, crtanju, vajanju i ostalim raznim sportovima kao i sa starim običajima.

Do kraja jula, u centralnom holu TC “BIG” održavaće se predstave i radionice, svakog utorka i četvrtka, kao i tokom dve subote (9. i 30. jula), od 18 do 20 časova.

Za svaku radionicu važno je prijaviti dete na vreme, budući da su kapaciteti ograničeni. Za više informacija pogledajte link https://www.yumpu.com/xx/document/read/67006957/program-novosadskog-decijeg-leta-12 .

Pokrovitelj manifestacije je Gradska uprava za kulturu Novog Sada, TC “BIG” i Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama APV.

nsuzivo.rs

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments