Uprava za privredu Grada Novog Sada, zajedno sa novosadskim Centrom za istraživanja i studije turizma i Poslovnim udruženjem hotelsko-ugostiteljske privrede HORES iz Beograda, organizuje obuke obrazovanja i usavršavanja zaposlenih i nezaposlenih u turizmu.

Ovogodišnji ciklus obuka će se fokusirati na teme kao što su: Razvoj destinacije; Savremeni poslovni modeli; Promocija proizvoda na digitalnim kanalima; Brendiranje turističke destinacije; Unapređenje poslovanja pružaoca turisičkih usluga; Eksterno finansiranje projekata; Saradnja privatnog i javnog sektora itd.

Prva radionica i otvaranje programa će se održati 31.05. (utorak) u Galeriji matice Srpske sa početkom u 11:00 časova.

Prisutnim učesnicima biće obezbeđen koktel, obratiće se g-din Milorad Radojević, član Gradskog veća za privredu, g-din Branislav Knežević, direktor Turističke organizacija Grada Novog Sada, dr Georgi Genov, direktor Poslovnog udruženja hotelsko ugostiteljske privrede Srbije (HORES) i dr Milan Ćulić, predsednik UO Centra za istraživanja i studije turizma.

Radionica će biti na temu kanala prodaje turističke destinacije, a predavač će biti Marko Korica, generalni direktor prvog luksuznog hotela sa 5 zvezdica „Viceroy“ Kopaonik Srbija.

Broj učesnika je ograničen, a učešće je potrebno prijaviti do 27.05.2022. godine do 10:00 časova na mejl jelisaveta.puric@ctrs-balkans.org . Više o Programu možete saznati na linku

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments