Foto: Arena Cineplex (Promo)
Subotnje veče, 26. mart u Areni Cineplex rezervisano je za četiri potencijalna “Oskarovca”: “Belfast”, “Povezi me”, “Kralj Ričard” i “Aleja noćnih mora”, a publika će od 20 časova imati priliku da prošeta crvenim tepihom uz šampanjac i fotografiše se sa statuetom Oskara.

Noć pred samu dodelu Oskara, u Areni Cineplex imaćemo priliku da pogledamo četiri filma u terminima od 18 sati i 20.30 časova. Film “Belfast” naći će se na programu Oskar večeri u 20:30, a nominovan je u čak sedam kategorija i to za najbolji film, najbolju režiju, najbolju fotografiju, najbolju sporednu žensku ulogu, najbolju sporednu mušku ulogu, najbolju originalnu pesmu i najbolju muziku.

Biografska drama “Kralj Ričard” je u konkurenciji za šest Oskara, u kategorijama za najbolji film, najboljeg glumca (Vil Smit), najbolju sporednu žensku ulogu, najbolju montažu, najbolju fotografiju i najbolju originalnu pesmu, a u subotu će biti prikazan u 18 časova.

Foto: Arena Cineplex (Promo)

Ostvarenje “Povezi me” reditelja Ryusuke Hamaguchi-ja koje je takođe u trci za Oskara za najbolji film, biće prikazano u 20:30. Pored ove kategorije, nominovan je i za najbolju režiju, najbolji adaptirani scenario, najbolji strani film i najbolju fotografiju.

Od 18 časova biće prikazan i film “Aleja noćnih mora” koji je nominovan za najbolji film, najbolju fotografiju, najbolju umetničku i artističku produkciju i najbolji kostim.

Karte su u prodaji i mogu se preuzeti na blagajni biioskopa “Arena Cineplex”

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments