Foto: nsuzivo.rs
Jutros oko 8 i 30 časova došlo je do udesa na uglu Partizanske i Temerinske ulice.

Dva putnička vozila su imala teži sudar s obzirom da se na slikama dostavljenim redakciji NS Uživo jasno vidi njihovo trenutno stanje, da su potpuno uništeni.

Foto: nsuzivo.rs

Takođe, na fotografijama se uočava da je prilikom udara jednog od vozila bandera potpuno iskrivljena a žbun pored puta iščupan iz zemlje.

U udesu su učestvovala dva vozila, ali za sada nije poznato da li ima povređenih osoba.

Uviđaj je u toku, a saobraćaj u ovom delu grada je usporen.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Drajver
02/07/2022 10:52

Niti su potpuno uništeni niti je skoro prepolovljen… Pa ovde ni jedan po slikama nema totalnu štetu. Na oba auta svi stubovi celi i pravi, jedino prednji deo havarisan… Šta je vama ovde potpuno uništeno, ja ne znam, al bitno da je vest toliko senzacionalna da bi svako pomislio na najgore.

Očevidac
02/07/2022 13:49

Teska saobracajka. Crni auto mislim da je peugeot 206 nema motora, prednji kraj kljun ne postoji, sivi auto posle pežoa pokosio banderu i jednog coveka na elektricnom biciklu. Kada sam naisao troje njih je ležalo, sve pohvale jednoj devojci koja je izletela sa flasom vode i polivala povredjene. Sve u svemu vozac sam profesionalac ali davno nisam video da je neko takvom brzinom uleteo u raskrsnicu i napravio karambol tih razmera.