Nakon požara koji se sinoć desio u Tempo centru u Novom Sadu, kontakirali smo kompoaniju Delez koja je vlasnik ovog objekta.

Požar koji je izbio u noći između ponedeljka i utorka u Tempo hipermarketu u industrijskoj zoni u Novom Sadu lokalizovan je jutros u šest časova. Nema povređenih, a zahvaljujući brzoj reakciji zaposlenih, oko 20 ljudi koji su se nalazili u trenutku izbijanja požara u prodavnici odmah je prebačeno na sigurno – saopšteno je iz kompanije Delez Srbija koja je vlasnik objekta.

Dodaje se da je na objektu načinjena velika šteta te da kompanija aktivno sarađuje sa nadležnim organima kako bi se utvrdio uzrok i okolnosti koje su dovele do istog.

– Tempo će nažalost zbog novonastalih okolnosti biti zatvoren do daljnjeg. Kupci ovog hipermarketa će od četvrtka 23.decembra moći da obave nabavku namirnica u najbližem i najvećem Maxi supermarketu u Novom Sadu, na adresi Sentandrejski put 11, u okviru tržnog centra BIG. U ovoj prodavnici za sve kupce će biti obezbeđena kupovina po Tempo cenama, uz širok asortiman i vrhunsku uslugu – zaključili su u Delezu za naš portal.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Eki Beki
24/12/2021 20:11

Jadni ti radnici ostace bez posla