Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Hvala vam na svemu onome što ste činili i što činite u 2021. godini za građane Novog Sada i svih mesta na kojima ste bili angažovani. Ja znam da će uvek biti narativ da je to vaš posao i da ste za to plaćeni, ali rekao bih da je to specifičan posao i mnogi ga nikad ne bi radio- istakao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević

Danas su uručene zahvalnice pripadnicima policijske uprave, vatrogascima i komunalnim milicajcima u Gradskoj kući. Zahvalnice je uručio gradonačelnik Novog Sada.
Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Hvala vam na spašavanju ljudskih života u onim najtežim i najdramatičnijim situacijama. Ponosan sam što imamo ovakve policajce, ovakve vatrogasce i komunalne milicajce. Zadovoljan sam što država popravlja vaš položaj i koji zaslužujete svojim radom i odricanjem- dodao je Vučević.

Nagrađeno je šest policijaca, pet vatrogasaca i dva milicajca predloženim po svojim upravama. Pripadnici policije i vatrogasne službe dobili su novčane nagrade, a pripadnici komunalne milicije računare.

Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

U ime nagrađenih obratio se Momčilo Sovilj, predstavnik Policijske uprave u Novom Sadu, rekavši da mu je pripala posebna čast i zadovoljstvo da se obrati u ime svih nagrađenih.

-Ova priznanja su i zasluge svih naših kolega koje rade požrtvovano na terenu i staraju se da Novi Sad ostane bezbedan grad, kao što i jeste. Mi ćemo se u narednom periodu truditi da opravdamo ova priznanja- rekao je Sovilj.

nsuzivo.rs

 

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Andrija
28/12/2021 18:05

Zaboravili ste one koji ZAISTA spašavaju živote.Zavod za hitnu med pomoć Novi Sad.Uvek i na svakom mestu.U doba Covida naročito zahtevno.Neverovatno!