Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić
Bulevar vojvode Stepe na Novom naselju uskoro bi trebalo da dobije nedostajuće pešačke i biciklističke staze, kao i dodatne parkinge, obavestili su iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije.

Naime, raspisan je tender za izradu tehničke dokumentacije, nakon čega će biti poznato šta će sve tačno biti izgrađeno u ovom delu grada.

Projektant bi trebalo da predvidi gradnju pešačke staze uz poslovne objekte sa desne strane Bulevara vojvode Stepe. Bila bi izgrađena i biciklistička staza duga skoro 1.750 metara, kao i staze ka ulicama koje vode ka bloku zgrada sagrađenih za potrebe bezbednjaka.

Projektom rekonstrukcije Bulevara vojvode Stepe trebalo bi da budu pomerena postojeća parking mesta, kako bi se napravio prostor za pešake i bicikliste.

UGZI navodi da bi trebalo da se isprojektuje i parking sa leve strane bulevara, između Bulevara Slobodana Jovanovića i Bulevara kneza Miloša, u dužini od 500 metara.

Procenjena vrednost izrade projekta rekonstrukcije Bulevara vojvode Stepe je 3,3 miliona dinara, a rok za dostavljanje ponuda je 28. septembar.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments