Foto: Pixabay
Organizacija “Budi heroj” i Miša Bačulov pozivaju na tradicionalno 12. skupljanje novogodišnjih paketića za decu sa invaliditetom.

Svake godine se skupi preko hiljadu paketića a ove godine potrebno je skupiti 1.500 paketića za mališane kako bi svi osetili novogodišnju čaroliju.

-Setite se sebe kada ste bili mali koliko vam je svaki taj paketić značio. A pomislite sada kako se njihovi roditelji osećaju kada znaju da ne mogu da im priušte paketić zbog svih troškova koje imaju. Ovo nije luksuz, zato apelujem na sve da pomognu- istakao je Bačulov na svom Instagram profilu.

Paketići će biti namenjeni za decu iz Udruženja “Sunce” za cerebralnu i dečiju paralizu, Udruženje distrofičara južno-bačkog okruga Novi Sad, kao i za decu iz Udruženje za pomoć MNRO (mentalno nedovoljno razvijeni) grada Novog Sada, ŠOSO “Milan Petrović”, NURDOR (Nacionalno udruzenje roditelja dece obolele od raka) i Dečiju bolnicu.

Dodela paketića je 27. decembra, a 25. decembar je rok sakupljanja paketića. Svoje paketiće možete doneti u prostorije kluba “Ronin” na Spensu.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments