Foto: Yoair Blog

SAZNAJTE šta nedeljni horoskop predviđa da vas u narednoj sedmici čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima.

Za potpuniju astrološku sliku poželjno je pratiti znak u kome vam je Sunce, ali i podzna.

Ovan (21.3 – 20.4)

Posao Ostrašćeno nastupate, a vaše reči mogu biti zloupotrebljene. Nije vam lako da se obuzdate ali trenutno je najbolje da ćutite. Potrebna vam je promena i svesni ste da je blizu. Strahovi vam ne dozvoljavaju da napravite prve korake iako vam ideje ne nedostaju. Usplahirenost i nervoza su prolazni, a s njima i vaša neodlučnost o tome šta da činite dalje.

LJubav S jedne strane žudite za slobodom, a s druge vam prija da imate nekoga pored sebe.

Ne dozvolite da vas melanholično raspoloženje navede na ishitrene poteze, naročito ovih dana. Uskoro će se okolnosti promeniti pa nije mudro donositi važne odluke sve dok se situacija ne razbistri.

Zdravlje Gastritis.

Bik (21.4 – 21.5)

Posao Na pragu ste promene kojom se jedna faza vašeg života završava. Ipak, prelazak na novo neće stići preko noći. Pred vama je kontakt s osobom koja vam u život donosi dobre prilike ali i važne životne lekcije. Bez obzira na obećavajuće okolnosti, ne zalećite se jer ćete kompletnu i pravu sliku spoznati tek nakon što prevaziđete prvobitno razočaranje.

LJubav S voljenom osobom budite strpljivi i ne insistirajte na svojim stavovima, naročito ako ona poteže ozbiljne teme. Ovih dana ste skloni preuveličavanju svega, pa i problema. Ako podlegnete pritisku, predstoji vam veliki nesporazum, a nekima i ozbiljna ljubavna kriza.

Zdravlje Pazite se povreda.

Foto: Allure

Blizanci (22.5 – 21.6)

Posao Slabo se snalazite u haosu u kojem ste se našli. Stagnirate na mestu gde ste se zatekli, ali ne gubite nadu. Sve što se ovih dana dešava, u suštini, otvara povoljne prilike koje vi već uveliko i predosećate. U međuvremenu, dok čekate, prekontrolišite finansije jer su u izgledu neprijatnosti u vidu kazni ili opomena o zaostalim dugovanjima.

LJubav Intrigira vas neko nov i ovih dana pokušavate da se usredsredite na to. Ne zalećite se u nove emotivne pustolovine, naročito ako još niste raščistili s nekim iz prošlosti. Uspomene koje vas muče mogu postati nepremostiva prepreka za novu ljubavnu vezu.

Zdravlje premor.

Rak (22.6 – 22.7)

Posao Čini vam se da se samo vi trudite. Iako biste radije da pronađete zaobilazan put do zarade, za vas je bolje da se oslonite isključivo na svoje sposobnosti, jer vas uspeh čeka jedino na taj način. Budite oprezni, očekuju vas i poteškoće s autoritetima.

Tranziti planeta vam donose šansu da ideje, koje su do sada bile neshvaćene, konačno realizujete.

LJubav Promenljivost vašeg raspoloženja može biti okidač za neprijatne rasprave. Ukoliko ne budete kontrolisali velike emotivne oscilacije, običan razgovor može prerasti u ozbiljan sukob posle koga nema nazad. Ako je moguće, ovih dana izbegnite susret sa partnerom.

Zdravlje Bolovi u sinusima.

Lav (23.7 – 22.8)

Posao Svesni ste da ste skloni previdima. Da biste izbegli komplikacije, uključite u svoj rad saradnike i napravite plan kolektivnog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete s velikim zadovoljstvom tako da je uspeh izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak, naročito krajem nedelje.

LJubav Kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu, pred vama je nedelja prepuna dinamike. Ovo vam iziskuje dosta energije, koju, inače, imate napretek. Razgovori koje ćete voditi ovih dana neće dati spektakularne rezultate pa zbog toga usporite tempo i izbegnite ubeđivanja.

Zdravlje Kontrolišite krvni pritisak.

Devica (23.8 – 22.9)

Posao Razmišljate u kom smeru da nastavite dalje pa vam ta dilema izaziva veliku tenziju. Nemate mnogo vremena za kolebanje, morate brzo da reagujete. Ne trošite vreme na strahove već razmišljajte konstruktivno i poslušajte ono što duša pokušava da vam kaže. Rešenje vam se nalazi ispred nosa, ali vi uporno igrate na sigurnu kartu koja ne donosi rezultate.

LJubav U odnosu sa voljenom osobom nešto nedostaje. Osećate da se atmosfera promenila, a ne znate šta je uzrok svemu tome. Možda ste u proteklom periodu bili previše opušteni jer ste ljubav prihvatili kao nešto što je izvesno. Posvetite se voljenoj osobi pre nego što bude prekasno.

Zdravlje Malaksalost.

Vaga (23.9 – 22.10)

Posao Nakon preraspodele zaduženja, stiže vam neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila prijateljski naklonjena. Osim toga, tranzitni aspekti na nebu najavljuju neočekivane i prisilne promene koje vas mogu uznemiriti i uplašiti. Ne podležite pritisku, ne zaboravite da je svaki kraj jedne faze istovremeno i početak druge.

LJubav Oslanjate se na partnera umesto da zasučete rukave i izlaz iz jednog problema obezbedite sopstvenim snagama. Možda bežite od inicijative jer morate nešto da žrtvujete. Svesni ste da to može poremetiti odnose u vašoj ljubavnoj vezi, a za to, bar trenutno, niste raspoloženi.

Zdravlje Problemi s očima.

Škorpija (23.10 – 22.11)

Posao Ovaj period nije povoljan za pokretanje novih aktivnosti jer vam stiže osetan pad energije. Vreme je da napravite ozbiljnu rekapitulaciju svega što je urađeno. Ako ste pritajeno povlačili neke poteze, budite svesni da vaš trud i zalaganje na radnom mestu nisu prošli neopaženo. Ipak, za konkretne rezultate svega moraćete još malo da sačekate.

LJubav Previše ste pod tenzijom pa vam sve može delovati mračnije nego što jeste. Savet je da se ne upuštate ni u kakve diskusije ili rasprave s voljenom osobom. Osim toga, tranzitni aspekt koji vas ovih dana muči, opisuje laži, tajne i skandale. Pazite šta i kome pričate ili poveravate.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.

Strelac (23.11 – 21.12)

Posao Atmosfera u vašem polju posla postaje napeta. Ako prihvatite situaciju, u budućnosti će vam se to isplatiti. Ipak, izbegavajte ulaganja i finansijske transakcije jer možete biti žrtva prevare. Sa svih strana vam isporučuju račune. Proverite svaki, jer su neki od njih pogrešni. Taman kada pomislite da ne možete više, situacija će se stabilizovati.

LJubav Veza od koje ste mnogo očekivali postaje naporna. Voljena osoba više nije raspoložena kao ranije, iako deluje da ona vas više voli nego vi nju. Teško vam je da uživate u tome, postajete svesni da su tuđa očekivanja za vas veliko opterećenje. Sve ovo može biti razlog da razmislite o prekidu.

Zdravlje Glavobolja.

Jarac (22.12 – 20.1)

Posao Pred vama su značajne oscilacije s finansijama. Podršku možete pronaći u krugu poslovnih saradnika koji su vam postali i prijatelji. Bez obzira na izazove, uživate u primetnom prilivu energije koja vam je nedostajala. Pristižu i nove obaveze pa je pred vama naporan rad za koji, bar za sada, nećete biti adekvatno plaćeni.

LJubav Odnos s voljenom osobom mora da se definiše. Svesni ste da jedna faza vaše ljubavne veze prolazi i da je krajnje vreme da odlučite šta dalje. Možda vaše oklevanje dolazi iz preozbiljnog stava o životu i ljubavnim odnosima uopšte. Opustite se i uživajte u sadašnjosti.

Zdravlje Nervoza.

Foto: The Horoscope

Vodolija (21.1 – 19.2)

Posao Okruženi ste nesporazumima i sukobima. Najpametnije je da izbegavate situacije u kojima vi donosite odluke. Ako ste, u obavljanju svog posla, učesnik u saobraćaju, naoružajte se strpljenjem jer ćete svuda kasniti. Osim toga, ne krećite nigde pre nego što proverite vozilo. Držite se podalje i od službenih lica, najbezazlenije situacije mogu se iskomplikovati.

LJubav Glavna tema na ovom životnom polju su prošla vremena, neiskrenost ili prećutkivanja, bilo vaša ili od voljene osobe. Neizvesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje se možete osećati čak i bolesno. Kriza je prolazna, bez dugoročnih posledica.

Zdravlje Alergija.

Ribe (20.2 – 20.3)

Posao Pred vama je zvanična vest koja stiže od osoba koje su po hijerarhiji iznad vas. Bez obzira na to da li se radi o priznanju, diplomi ili nečemu sličnom, vama to otvara nove šanse za dalji profesionalni razvoj. Svesni ste da ste na pragu velikih promena koje će vam doneti nove šanse i posebnu satisfakciju koju ste priželjkivali.

LJubav Iz straha da ne poljuljate prividnu stabilnost u vezi, odgovornost za sve preuzimate na sebe. Možete upasti u ozbiljan sukob s voljenom osobom jer loše procenjujete situaciju. Nestabilnost u ljubavnom životu može poremetiti i rutinu u vašoj radnoj svakodnevici.

Zdravlje Nesanica.

novosti.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments