Foto: Arenacineplex

Gotovo mesec dana nakon svečane beogradske premijere i početka bioskopske distribucije, film “Vera” izbio je na prvo mesto gledanosti u domaćim bioskopima, ubedljivo nadmašivši brojne holivudske blokbastere, saopštili su distributeri.

Film je do sada pogledalo više od 60.000 gledalaca širom Srbije i regiona, čime je “Vera” već postala jedan od najvećih ovogodišnjih bioskopskih hitova.

“Filmovi su tu zbog publike koja ih gleda”, izjavila je tim povodom glavna glumica Jovanom Stojiljković, i dodala la da joj je drago što je toliki broj ljudi do sada pogledao naš film.

“Sa raznih premijera širom Srbije i regiona nosim samo najlepša iskustva i veliku zahvalnost na svim komentarima i pohvalama koje sam čula. Hvala vam” poručila je Stojiljković.

Velika beogradska premijera „Vere“ održana je 9. novembra u bioskopu Sinepleks Galerija Belgrade, nakon čega su upriličene i premijere u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Banjaluci, Podgorici i, nedavno, u Beču. “Vera” je, podsećamo, melodrama sa elementima trilera nadahnuta uzbudljivom istinitom pričom o Veri Pešić, višestrukoj špijunki iz vremena Drugog svetskog rata. Reditelj filma je Nedeljko Kovačić, scenaristi Kristina Đuković i Nedeljko Kovačić, originalnu muziku potpisuje Magnifiko, a producentkinja filma je Danka Milošević.

Tanjug

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments