Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Akciona komedija “Day Shift” najgledaniji je film na Netfliksu poslednjih nedelju dana. Gledaoci iz svih delova sveta proveli su više od 63 miliona sati proteklih dana uz glavne junake nove komedije u kojoj glavne uloge igraju Džejmi Foks i Snup Dog.

Reč je o akcionoj komediji u režiji J. J. Perija, sa scenarijem Tajlera Tajsa i Šeja Hatena. Periju je ovo debitantski film.

Radnja filma prati Buda Jablonskog (Džejmi Foks), porodičnog čoveka čiji je posao nekad bio lov na vampire i prodaja njihovih zuba.

Nakon što se nađe u teškoj životnoj situaciji Jablonski je prisiljen da se vrati starom poslu. U tome mu pomaže stari prijatelj Big Džon Eliot kojeg glumi Snup Dog.

Kritičari su podeljeni

Gledaoci su “Day Shift” na IMDb-ju ocenili ocenom 6.1, a kritičari su podeljeni.

“Filmski ekvivalent slikanja po brojevima, ovo je pucanje po brojevima, ubod po brojevima, krvarenje po brojevima. To osigurava da je i dosadan po brojevima”, napisao je filmski kritičar Džefri M. Anderson.

“Ništa nije iznenađujuće kuda ide ovaj film, ali je ključno kako dotle dođe. Foks i Franko izuzetno dobro sarađuju. Hvala Netfliksu, ovo gotovo nadoknađuje The Grey man i 6 Undergroung”, napisao je kritičar Keri Darling.

b92.net

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments