Foto: TANJUG/DRAGAN KUJUNDZIC, arhivska fotografija / nr

Predsedništvo Srpske napredne stranke odlučilo je da Vladimir Orlić bude kandidat te stranke za predsednika Narodne skupštine, saopšteno je nakon sednice.

Na današnjoj sednici Predsedništva, a na predlog predsednika stranke Aleksandra Vučića, kandidat SNS-a za predsednika Narodne skupštine je Vladimir Orlić, rekao je nakon sednice član Predsedništva SNS-a Nikola Selaković.

Dodao je da je odlučeno i da će važnije funkcije u parlamentu i u poslaničkoj grupi SNS-a obavljati Milenko Jovanov, Marina Raguš, Nevena Đurić i Sandra Božić, a da će se u narednom periodu odlučiti koje će funkcije oni obavljati.

U sedište naprednjaka na Novom Beogradu 20 minuta pre početka sednice Predsedništva stigao je lider naprednjaka Aleksandar Vučić.

Sednici, između ostalih, prisustvovali su i Maja Gojković, Irena Vujović, Nebojša Stefanović, Darija Kisić, Zlatibor Lončar, Zorana Mihajlović, Branislav Nedimović, Aleksandar Šapić, Goran Vesić, Vladimir Orlić, Petar Petković, Marija Obradović, Nikola Selaković, Bratislav Gašić, Mirsad Đerlek, Aleksandar Martinović.

rts.rs/tanjug

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
30/07/2022 12:21

Haha o Boze… 🙂