Foto: voz-soko

Specijalni polasci na relaciji Beograd – Novi Sad tokom festivala.

Epicentar zabave i najbolje muzike u zemlji, regionu i Evropi od 7. do 11. jula biće Petrovaradinska tvrđava. Srbija Voz i „EXIT“ za posetioce festivala imaju lepu vest – uvedene su posebne linije na relaciji Beograd-Novi Sad tokom festivala.

Uvođenje posebnih linija na relaciji Beograd-Novi Sad tokom festivala pružiće posetiocima brz i udoban transport do Petrovaradinske tvrđave.

Pored više od 30 redovnih dnevnih polazaka na relaciji Novi Sad – Beograd, koji su putnicima dostupni od 5:30 do 23:00 sata, od 7. do 11. jula festivalskoj publici će biti na raspolaganju i specijalni polasci.

Iz pravca Beograda prema Novom Sadu dodatni vozovi će kretati u 23:00, 00:00 i 01:00 čas sa stanice Beograd Centar, a iz pravca Novog Sada prema Beogradu u 01:30, 02:30, 03:30 i 04:30 časova.

Svi vozovi stajaće na železničkoj stanici Petrovaradin, u neposrednoj blizini Tvrđave, kao i na stanicama Novi Beograd, Zemun, Batajnica, Nova Pazova, Stara Pazova, Inđija, Beška, Sremski Karlovci i Novi Sad, čime će dolazak i odlazak na festival vozom biti omogućen i za sve posetioce sa ovih lokacija.

Foto: Wikimedia

Specijalni vozovi će navedenu relaciju prelaziti za manje od sat vremena.

Karte za dodatne linije dostupne su za kupovinu putem mobilne aplikacije ili veb sajta Srbija Voza uz popust od 5%, kao i na blagajnama i kartomatima.

Srbija Voz i „EXIT“ pozivaju sve posetioce da iskoriste priliku da za dolazak i odlazak na festival koriste voz kao prevozno sredstvo, jer je putovanje bezbedno i udobno, dok se istovremeno biranjem ovog prevoznog sredstva vodi računa o životnoj sredini.

tons.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments