Foto: cdm.me

Evo kakvo vreme nas očekuje danas i narednih dana.

U Vojvodini u četvrtak preovlađujuće sunčano u prvom delu dana i vrućina. Tokom popodneva slabije izražena oblačnost dolazi sa severozapada. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 12°C do 17°C, a maksimalna od 32°C do 34°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h od 23°C do 25°C.

U Novom sadu u četvrtak preovlađujuće sunčano u prvom delu dana i vrućina. Tokom popodneva umerena oblačnost dolazi sa severozapada. Vetar slab promenljiv. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 34°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 25°C.

Vreme narednih dana

U petak sunčano i još veća vrućina, u većini predela malo preko 35°C. Krajem dana na severu Vojvodine naoblačenje. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura od 15°C do 23°C, a maksimalna od 34°C do 38°C. Uveče suvo i vrlo toplo. Temperatura u 22h od 23°C do 29°C. U subotu na severu Srbije oko 5,6°C stepeni niža i prijatnija temperatura sa ređim lokalnim pljuskovima. U nedelju i na jugu Srbije malo svežije uz sunčane intervale. U ponedeljak jutro sveže, a tokom dana sunčano i nema veće vrućine. Ali, od utorka ponovo vrućina, najveća u idući četvrtak i petak, kada će temperatura prelaziti 35°C, a ponegde biti blizu 40°C.

mondo.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments