Foto: nsuzivo.rs

Minimalna temperatura od 16°C do 23°C, a maksimalna od 34°C do 37°C

U Srbiji u  sredu sunčano i tropska vrućina. Samo krajnjem zapadu i jugozapadu Srbije uz slab prolazni razvoj oblaka. Vetar slab jugoistočni, u Banatu umeren. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 16°C do 23°C, a maksimalna od 34°C do 37°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h od 24°C do 29°C.

VOJVODINA: U sredu sunčano i vrućina. Vetar slab jugoistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 18°C do 21°C, a maksimalna od 35°C do 36°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h od 26°C do 28°C.

Novi Sad: U sredu sunčano i vrućina. Vetar slab jugistočni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 20°C, a maksimalna 36°C. Uveče suvo i toplo. Temperatura u 22h 28°C.

Vreme narednih dana: U četvrtak sunčano i tropska vrućina. Samo na krajnjem jugozapadu Srbije kasnije popodne za razvoj prolazne oblačnosti sa kratkotrajnom kišom povremeno ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab jugoistočni i južni. Pritisak oko normale.

Minimalna temperatura od 17°C do 24°C, a maksimalna od 35°C do 38°C. Uveče suvo i toplo. Tropske vrućine će se nastaviti do nedelje uz manja kolebanja temperature. Tokom noći toplo vreme. U nedelju na severu Srbije malo niže i prijatnije temperature, oko 31°C. Na jugu i dalje vruće. Početkom naredne sedmice i dalje vrlo toplo ali uz malo niže i prijatnije temperature tokom dana.

mondo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments