Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u gostovanju u emisiji “Signali”, na RTV-u, istakao je kako u Novom Sadu 40 godina nisu otvarane fabrike, ali da sve više imamo naše domaće privrednike i investitore. 

Kako napominje, jedno jutro je na budžet bilo uplaćeno 19 miliona evra, što ga je šokiralo.

-Taj čovek, ne znam da li bih smeo da mu kažem ime, je jedno jutro uplatio 19 miliona evra. Obično ljudi izbegnu to, imate načina da izbegnete i ne možete im ništa. Čovek je time rekao koliko voli svoju zemlju, jer 19, 20 miliona evra da prebacite svojoj zemlji, a da niste morali to je moralna obaveza ali nije morao. Znamo mi neke druge koji možda imaju nešto više novca pa kad ne moraju oni to ne urade. Kapa dole i nemam šta drugo da kažem, ali to pokazuje koliko ti mladi ljudi, pametni, on je ovde sad napravio školu, kamp. Kada nam jednog dana prođe ova kriza onda ćemo napraviti hologramski most na Dunavu i to će biti najveća evropska atrakcija- napomenuo je Vučić.

Foto: Epic Games /
Ovako će izgledati zgrada Epic Gamesa i 3Laterala u Novom Sadu

Iako predsednik nije izgovorio ime, reč je o Novosađanima koji su napravili IT kompaniju u našem gradu, a kako saznajemo reč je o 3Lateral kompaniji, koja je prodata Epic games-u, najvećoj svetskoj kompaniji za kompjuterske igrice.

Prema saznanjima našeg portala Kijanu Rivs došao je letos u Srbiju uspevši da ostane neprimećen, a razlog je ni manje ni više nego digitalizacija njegovog lica za potrebe jedne od najpopularnijih video igara na svetu “Cyberpunk 2077”.

nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments