Foto: Nemanja Nikolić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu “budućnostsrbijeav” video u kojem je sumirana njegova protekla radna nedelja.

– Gotovo četvrt veka je prošlo od tog 24. marta 1999. godine, a sećanja su i dalje sveža. Mnoge rane nisu još zacelile, neke neće nikada. Duh našeg naroda nije se promenio – hrabrost, ponos i čast ostali su čvrsto utkani u temelje naše države, isto kao što su odvažnost, istrajnost i srčanost naših ljudi prokrčili put na kojem sada kreiramo budućnost – napisao je predsednik Vučić uz video i dodao:


– U nedelji za nama, potpisali smo brojne bilateralne dokumente o saradnji sa Italijom, čime smo dali još jedan snažan impuls našoj ekonomiji. Ono što me je ponovo uverilo u snagu i ugled Srbije, jesu i prijateljstva koja smo iskovali baš kada je bilo najteže: sastanci i razmena mišljenja sa Nikosom Dendijasom, a na kraju nedelje sa Viktorom Orbanom i Peterom Sijartom, dali su novi zamah odličnim odnosima između naših zemalja, kao i planovima za velike projekte koji su na vidiku. Živeće Srbija!

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
SNS Uzivo
26/03/2023 14:22

Izdaja je na vidiku! 🙂

Last edited 2 meseci ranije by SNS Uzivo
SNS Uzivo
26/03/2023 19:27

Zasto izdade naše Kosovo? 🙂

Last edited 2 meseci ranije by SNS Uzivo