Foto: nsuzivo.rs

Prvi gejming festival “Vibe Factory” otvoren je danas na Novosadskom sajmu, trajaće do nedelje 23. oktobra. Edukacija, takmičenja i izazovi su segment ovog festivala. Posetioce između ostalog očekuju i poznati jutjuberi. Poznati novosadski jutjuber Milan Inić, poznatiji kao “Yasserstain”, takođe učestvuje na ovom festivalu kako u edukativnom karakteru tako i u koncertnom performansu. Evo šta je Milan imao da kaže za naš portal.

Da li ste spremni i kakav program očekuje posetioce koji dođu na festival ?

-Uveliko se spremamo, sa nestrpljenjem očekujemo posetioce. Mi ćemo pre svega ovde na “vibe tube” stejdžu, zajedno sa stuberima napraviti program za sve generacije. Kada kažemo gejming, prva asocijacija su mladi ljudi. Gledaćemo da naš program prilagodimo i prikažemo svim uzrastima. Iz tog razloga imaćemo i panele gde su teme roditelji. Jedan panel ću imati sa Igorem Jurićem, na tu temu. Imamo ne samo izazove, već i nekoliko kolaboracija sa publikom “offline”. Drago mi je kada na nekom festivalu ili dešavanju, imamo bezbedan prostor i priliku da kreiramo sadržaj sa publikom, i da razmenimo utiske međusobno. Kod ovakvih stvari, ključno je imati i formirati zajednicu – istakao je Yasserstain za NS Uživo.

Foto: nsuzivo.rs

Kada publika može da vas očekuje ?

-Na Novosadskom sajmu smo sva tri dana. Program će nam počinjati od 12.00 časova pa sve do 19.00 časova. Ja sam posebno ponosan na koncertno veče, koje ćemo imati u nedelju. Ovo je naš prvi nastup uživo nakon tri godine. Zadovoljstvo je da publici po prvi put predstavimo naš novi repertoar, ali i stari. Tu smo zajedno sa publikom da pevamo. Fanovi su se javljali da znaju naše pesme napamet, pa će imati mogućnost da se popnu na binu zajedno sa nama i izvode pesme interaktivno. Akcenat pre svega stavljamo i na razgovaru sa ljudima koji dođu- rekao je poznati novosadski jutjuber.

Foto: nsuzivo.rs

Šta vaše fanove najčešće zanima ?

-Najčešće nas pitaju za savete vezane za obrazovanje. To su pitanja tipa koju srednju školu upisati i kako se uklopiti u društvo. Pružićemo im platformu kako bi se lakše međusobno upoznali i pronašli istomišljenike. Takođe da dele svoju ljubav prema board gejmovima. Snimaćemo zajedno i video sa publikom. Što se publike tiče javili su se da su spremni i da  dolaze, mi ih očekujemo- kazao je poznati Novosađanin.

Foto: nsuzivo.rs

Celokupan program možete da vidite na instagram profilu, a uživo možete da ih vidite na Novosadskom sajmu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yasserstain (@yasser_stain)

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments