Foto: V.K./Radio Luna

“Parking servis” skoro dve decenije funkcioniše na dve lokacije gradu, u Ulici Filipa Višnjića 47 i na Bulevaru Mihajla Piupina 1, gde je u zakupu i to nisu njihove prostorije. Iz ovog preduzeća za NS Uživo ističu da je bi funkcionisanje bilo mnogo brže i funkcionalnije, a naravno i jeftinije, kada bi celo preduzeće bilo u jednoj poslovnoj zgradi.

Za izgradnju nove, jedinstvene, poslovne zgrade “Parking servisa” na Mišeluku, urađeno je idejno rešenje. Za taj idejni projekat , kao i za idejno rešenje parka u Ulici Filipa Višnjića, utrošeno je tri miliona dinara. Poslovnica bi se nalazila uz put ka Iriškom vencu, a još uvek se ne zna kada bi se počelo sa izgradnjom objekta.

Foto: pressonline.rs
Poslovna zgrada imala bi 2.100 metara kvadratnih, tri garaže za različite vrste vozila, pet magacina, tri radionice sa nadstrešnicama, portirnicu i nekoliko pomoćnih objekata.
Sa novim prostorom bi i nedostatak prostora za vozila koja se odnose iz prekršaja sa ulica Novog Sada, kao i prostor za postojeću mehanizaciju, “pauk” vozila, bio rešen, jer sada to predstavlja problem.
Na prostoru u Ulici Filipa Višnjića, planom je predviđena izgradnja parka, a “Parking servis” u ovoj godini planira kupovinu jednog “pauk” vozila.
nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments