Foto: edjseg.kulturnestanice.r/ Uroš Dožić
Ovog vikenda 18. i 19. septembra u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave od 17 do 21 čas biće održana 12. Novosadska razmena knjiga. 

Učesnici koji donesu knjige imaće priliku da zamene za knjige koje su već drugi doneli. Za jednu knjigu koju donesu iz svoje biblioteke, moći će da zamene za najmanje jednu knjigu iz biblioteke Prerazmišljavanja, prateći utvrđeni sistem bodovanja istaknut na prijemnom pultu.

Knjige će biti postavljene na parkingu kod Vojne bolnice, a u slučaju kiše unutar Beogradske kapije.

Učešće je besplatno, a svi posetioci mogu se poslužiti bedževima, cegerima, nalepnicama i obeleživačima dizajniranim specijalno za ovu razmenu. Sve donirane knjige i koje budu prikupljene na razmeni biće poklonjene dalje. Deo će biti uključen u narednu zimsku razmenu, a deo za aktivne čitaoce Prerazmišljavanja.

Uz podršku Fondacije „Novi Sad – Evropska prestonica kulture”, tradicionalna jesenja razmena trajaće tokom Nedelje književnosti Kaleidoskopa kulture.

nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Žile
15/09/2021 21:38

Vest je super,ali novinari su po ko zna koji put opet nepismeni.Piše se ,,u Petrovaradinu,,a ne ,,na Petrovaradinu,,!Stalno se ista greška ponavlja kada se Petrovaradin spominje.Jako smeta.