Foto: Pokret gorana Novog Sada

Došlo je vreme da započnemo našu letnju avanturu sa prvim kampom ovog letnjeg raspusta – drugoljubi su spremni! Kamp će se održati od  2. do 5. jula i namenjen je deci uzrasta od 6 do 8 godina, najavljuju iz Pokreta gorana Novog Sada.

Sonja Konjović iz Pokreta gorana naglašava da će ovog leta mališani doživeti skroz prirodnu avanturu jer će im biti  priređeno krajnje uzbudljivo leto, sa mnogo igre, druženja, novih drugara i drugarica, a doživeće prirodu na pravi način kroz različite edukativne i kreativne radionice.

-Trenutno se nalazimo u finalnim prirpemama pred sam kamp, a ono što naše drugoljube očekuje prvog dana kamapa jeste upoznavanje, drženje u i obilazak Sremskih Karlovaca. Pored toga u toku trajanja kampa za njih su pripremljene posebne radionice, obilazak vidikovca, Dvorske bašte, vožnja katamaranom po Koviljsko-petrovaradinskom ritu kao i odlazak na Stražilovo – istakla je Sonja.

Foto:facebook.com/pokretgorana.org.rs

Tokom četiri dana kampa najmlađi će istraživati skrivene tajne kutke Fruške gore, upoznaće se sa biljnim svetom, prirodom i na koji način funkcioniše svet oko nas, steći će nove drugare i još mnogo toga.

Dani na kampu su ispunjeni interkativnim i edukativnim radionicama, uz brojne posete prirodi i aktivnosti na otvorenom, a večeri su rezevisane za druženje i zabavu.

Foto: Pokret gorana Novog Sada

Drugoljubi će doživeti ovo nezaboravno iskustvo i vratiti se sa kampa zajedno sa drugarima i događajima koje će dugo pamtiti.

Za kamp Drugoljub prijavlejno je 26 dece, a prijeve za ostale eko kampove mogu se izvršiti putem Fejsbuk stranice Goranski Eko Kampovi putem mejla office@pokretgorana.org.rs ili na broj telefona 021 881 027, 021 451 788 .

Foto: Pokret gorana Novog Sada

Datumi održavanja ostalih kampova su:

  • 5 – 8. jul, Kamp “Cvetoljub” – Špajz u malom ritu (uzrast od 9 od 12 godina)
  • 8 – 11. jul, Kamp “Buboljub” – Laka krila, oklop tvrd (uzrast od 9 od 12 godina), ograničen broj mesta
  • 18 – 21. avgust, Kamp “Pticoljub” – U šumi žbun, a u žbunu kljun (uzrast od 9 od 12 godina)
  • 22 – 25. avgust, Kamp “Drvoljub” – Čarobni svet šume (uzrast od 9 od 12 godina)

Ognjen Medić

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments