Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Minimalna temperatura je 16°C, dok je maksimalna 27°C.

U Srbiji u nedelju još svežije i pretežno oblačno sa čestom kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar slab severozapadni ili promenljiv, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 22°C na zapadu Srbije do 27°C na jugoistoku. Uveče ponegde kiša i pljuskovi. Temperatura u 22h od 17°C do 20°C.

U Vojvodini u nedelju još svežije i pretežno oblačno sa čestom kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar slab severozapadni ili promenljiv, u zoni pljuskova na kratko pojačan. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 17°C do 19°C, a maksimalna od 23°C do 24°C. Uveče ponegde kiša i pljuskovi. Temperatura u 22h od 17°C do 20°C.

Foto: srbijadanas.rs

U Novom Sadu u nedelju sveže i pretežno oblačno sa čestom kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura 18°C, a maksimalna do 24°C. Uveče kiša i pljuskovi. Temperatura u 22h 19°C.

Vreme narednih dana

U ponedeljak promenljivo oblačno sa čestom kišom i lokalnim pljuskovima uz malo sunčanih intervala. Vetar slab severozapadni ili promenljiv. Pritisak oko normale. Minimalna jutarnja temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 22°C do 27°C. Uveče ponegde kiša i pljuskovi. Temperatura u 22h od 17°C do 20°C. U utorak i sredu manji porast temperature, ali i dalje svežije vreme od proseka uz promenljivu oblačnost sa čestom povremenom kišom i lokalnim pljuskovima. U drugoj polovini sedmice sve više sunčanih sati i postepeno toplije sa manjom šansom za pljuskove.

mondo.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments