Zamenik gradonačelnika Novog Sada, Milan Đurić na svom Instagram profilu istako je da mu je veoma drago što je diskutovao na temu neraskidivog prijateljstva Republike Srbije i Republike Srpske, kao i Grada Novog Sada i Grada Bijeljine. On se trenutno nalazi u poseti Republici Srpskoj.

– Izuzetno mi je drago što sam danas gostovao na BN televiziji u emisiji “Pantelinski dani 2022. otvoreni program” i što smo diskutovali na temu neraskidivog prijateljstva Republike Srbije i Republike Srpske, kao i Grada Novog Sada i Grada Bijeljine – napisao je Đurić.

Ispod svoje fotografije on je dodao:

-Danas ja nisam vaš gost, ja sam među svojima, mi smo isti narod sa istom kulturom i delimo iste vrednosti. Zahvaljujući novim investicijama koje se finansiraju od strane Republike Srbije mi gradimo puteve i mostove koji nas spajaju i koji omogućavaju lakšu fluktuaciju ljudi, robe i usluga. Izgradnja autoputa Kuzmin-Sremska Rača-Bijeljina je od krucijalnog značaja, kako u infrastrukturnom, tako i u socioliškom smislu, jer na taj način spajamo ljude i gledamo u budućnost koja je pred nama.

-Mnogo je toga što nas povezuje, od privrede, kulture, turizma i sporta i to su sve mostovi koje gradimo u cilju još plodonosnije saradnje.Živelo neraskidivo prijateljstvo, živela Republika Srbija i Republika Srpska! – napisao je zamenik gradonačelnika na svom Instagram profilu.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments