Foto: Grad Novi Sad

Zamenik gradonačelnika Milan Đurić prisustvovao je danas dočeku basketaša koji su osvojili Evropsko prvenstvo u Gracu i četvrtu uzastopnu titulu na ovom takmičenju.

Foto: Grad Novi Sad

– Danas sam prisustvovao događaju u Novom Sadu, u ulici Omladinskog pokreta br. 14, koji je fantastičan iz više razloga. Dočekali smo naše šampione, naše basketaše i sa njima se zajedno radovali povodom osvajanja zlata na Evropskom prvenstvu pre dva dana.

Basketaše smo dočekali na novom košarkaškom terenu, koji je ovom prilikom svečano otvoren, čime smo još jednom dokazali da smo grad koji je ozbiljan regionalni sportski centar i mesto gde se održavaju značajne sportske manifestacije.

Foto: Grad Novi Sad

Kompanija “Mozzart”, kao društveno odgovorna kompanija, je pokrenula akciju “Sto terena za jednu igru”, a koja ima za cilj obnovu 100 košarkaških terena širom Srbije, pa je tako, u skladu sa najvišim standardima, rekonstruisan teren, 94. u Srbiji, a treći po redu u Novom Sadu. Zahvaljujem se u ime Grada Novog Sada kompaniji “Mozzart” na donaciji i doprinosu za stvaranje što boljih uslova za buduće šampione u svim krajevima naše zemlje.

Uvek ćemo podržati one koji tek započinju svoje prve sportske korake, one koji se basketom bave rekreativno, kao i neke buduće šampione.

Foto: Grad Novi Sad

Siguran sam da će teren u Banatiću postati omiljeni prostor za okupljanje mladih iz kraja i novo urbano obeležje Novog Sada – reči su Đurića.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments