Foto: Alo.rs

Januara 2021. dnevne novine Alo ekskluzivno objavljuju fotografiju na kojoj se nalaze lider jednog dela opozicije Dragan Đilas i pripadnik zemunskog klana, osuđivani kriminalac, umešan u ubistva i najmonstruoznija krivična dela širom Balkana i Evrope, Vladimir Jovanović zvani Vlada Japanac.

Isti Dragan Đilas koji se juče obreo u Novom Sadu, pretenduje da u nekoj budućnosti preuzme vlast u Srbiji i nastavi politiku kojoj je iznureni narod 2012. rekao zbogom.

Posle godina uništavanja Novog Sada od strane kadrova tadašnje Demokratske stranke koju su predvodili Boris Tadić, Bojan Pajtić, Dragan Đilas i Borislav Novaković, ovaj grad je tokom mandata Miloša Vučevića i SNS preporođen investicijama, radnim mestima, povećanjem plata i novim radnim mestima.

U takav Novi Sad, prestonicu evropske kulture, dolazi Dragan Đilas i najavljuje preokret, povratak na period vladavine njegove stranke kada je 80.000 Novosađana ostalo na ulici bez posla, a 300.000 radnika ukupno u Vojvodini.

Foto: FoNet/Aleksandar Levajković/Danas

Posle Đilasovih fotografija sa ubicom i decenije uništavanja srpske Atine od strane njegovih kadrova, usledile su godine teških ekonomskih reformi sprovedenih pod vođstvom SNS i aktuelnog gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića koje su počele da daju rezultate i novu nadu ljudima. Ali, stare snage iz nekadašnje DS, koje su umele samo da pune džepove svoje i svojih partijskih drugova se vraćaju, da nam objasne kako je bolje bilo za vreme njihove vlasti i kako to vreme treba da se vrati.

Nekada nasmejan sa ubicom, juče u Novom Sadu, sutra na čelu Srbije, da je ponovo resetuje na period pre 2012. kada su građani Srbije ostajali bez hleba i posla, Đilas dobro zna kome obećava bolju budućnost – svojim partijskim drugovima, lopovima, kriminalcima, ubicama i strancima kojima mora da služi u nadi da će ga mimo volje naroda postaviti na vlast.

Zar nas ovo čeka?!

D.M.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments