Foto: Promo
Zbog velikog intresovanja studenata, Studentski centar produžiće trajanje literarnog konkursa “Srce mog grada” do 1. oktobra. Konkurs je raspisan povodom 8. septembra Međunarodnog dana pismenosti u saradnji sa Gradskom bibliotekom, Studentskim centrom Novi Sad i Spensom.

Pravo učešća imaju svi studenti koji žive u studentskim domovima u Novom Sadu. Studenti treba da na email studentskicentarnovisad@gmail.com pošalju tekst do 500 karaktera kojim će opisati svoj omiljeni deo Novog Sada.

– Prvobitno je bilo planirano da konkurs traje sedam dana, od 8. do 15. septembra, ali smo zbog velikog interesovanja studenata odlučili da rok produžimo do 1. oktobra. Kako sam ranije istakao, smatrali smo da je 8. septembar dobar povod da svaki student koji želi, napiše svoju impresiju o delu ili delovima Novog Sada koje najviše voli.Novi Sad je grad velikog i otvorenog srca, grad velikih mogućnosti u kom će studenti steći akademsko obrazovanje, ostvariti važne kontakte i upoznati prijatelje za ceo život. Novi Sad je grad u kom će mnogi po završtku studija nastaviti da žive, započeti karijeru i zasnovati porodicu.Novi Sad je grad koji će odrediti njihovu budućnost. Žiri će imati zanimljiv i zahtevan posao – rekao je direktor Studentskog centra Novi Sad Zoran Martinović.

Radove će ocenjivati stručni žiri. Rezultati će biti objavljeni do 15. oktobra. Pobednik konkursa dobiće besplatnu članarinu u Gradskoj biblioteci grada Novog Sada, propusnicu za ulazak na bazene JP SPC “Vojovodina” i besplatnu ishranu u studentskom restoranu. A autori drugoplasiranog i trećeplasiranog teksta dobiće besplatan ulaz za sve programe Studentskog kulturnog centra do kraja godine. Sva tri nagrađena rada biće objavljena na zvaničnoj prezentaciji SCNS-a.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments