15.5 C
Novi Sad
04/10/2022, 12:14
Istaknuto ZLATNA KOKA: Jaje ove kokoške vredi oko 70.000 dinara (FOTO)

ZLATNA KOKA: Jaje ove kokoške vredi oko 70.000 dinara (FOTO)

Foto: Pexels

Nakon otkrića, Anabel je jaje pretražila po Guglu.

Jaje od kokoške, koju je vlasnica iz Engleske našla i udomila, moglo bi da joj donese 500 funti (oko 70.000 dinara) jer je “jedno u milijardu”.

Anabel Malkahi, koja već 20 godina spasava ptice i čuva ih, zapanjila se kada je ugledala savršeno zaobljeno jaje ispod jedne od svojih usvojenih koka, piše britanski Metro.

Ona je ljubav prema povređenim i napuštenim pticama prenela i na svoju decu, koja joj pomažu da se brine o njima u njihovom domu u Zapadnom Oksfordširu, prenosi Metro. “Zlatna” koka je tako dobila ime Tvinski, po nadimku jedne od njenih ćerki.

– Tako je druželjubiva. Ako sam u bašti, doć će da se sunča pored mojih nogu. Tvinskie ima nadimak „labrador“ jer će te pratiti unaokolo – rekla je Anabel.

Nakon otkrića, Anabel je jaje pretražila po Guglu i otkrila da je mogućnost da kokoška snese takvo jaje jedan u milijardu.

– Zaista je čudno, morala sam da proverim dvaput. Mogu da ga kotrljam po stolu kao kliker – istakla je Anabel ostrvskim medijima.

Ona je rekla da želi da ga proda i već ga je oglasila na sajtu eBay, a pojedinci zaiteresovani za kupovinu već su ponudili preko 480 funti.

Kako kaže, cilj joj je da spasi još mnogo ptica i proširi svoje kokošinjce.

nportal.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments