Imaš nedelju dana da naučiš tekst. Doći ćeš u Beograd da polažeš prijemni na akademiji. Uostalom i ako ne položiš imaćeš nedelju dana slobodno

Proslavljeni glumac Srđan Žika Todorović (56), sin srpske glumačke legende Bore Todorovića, vrlo je aktivan na društvenim mrežama. On objavljuje fotografije iz svoje mladosti, a na posljednjoj objavi je fanovima prepričao kako je ušao u glumačke vode.

– Kada sam bio u vojsci Bora je svratio u posetu. Doneo mi je tekst i rekao: “Imaš nedelju dana da naučiš tekst i doći ćeš u Beograd da polažeš prijemni na akademiji. Uostalom i ako ne položiš imaćeš nedelju dana slobodno – napisao je Žika.

Srđan Todorović je bio bubnjar bendova Ekatarina Velika, Kazna za uši, Disciplina kičme

POGREŠNA IDEJA

Srđan Todorović je bio bubnjar bendova Ekatarina Velika, Kazna za uši, Disciplina kičme. A odigrao je brojne uloge, od kojih su njegovu karijeru posebno obeležile role u kultnim filmovima “Mi nismo anđeli”, “Mrtav ladan”, “Sivi kamion crvene boje”.

– Znam da Bora nije bio oduševljen idejom da budem bubnjar, baraba kako je on to govorio. Tako sam postao i glumac, a za ono drugo već ne znam – napisao je Todorović.

K. Anđelić

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments