Foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

Danas su po 65. put dodeljene Dnevnikove nagrade za najbolje sportiste u Vojvodini. Priznanja su dobili najbolji sportisti u 23 kategorije. 

Prvu nagradu dobio je olimpijac Zurab Datunašvili, iz rvačkog kluba “Proleter” iz Zrenjanina, druga nagrada pripala je bronzanom olimpijcu u streljaštvu Milenku Sebiću iz Streljačke družine Novi Sad 1790, dok je treću nagradu poneo basketaš Mihailo Vasić iz kluba “Liman”.

Zurab Datunašvili proglašen je za najboljeg sportistu Vojvodine; foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Ova nagrada je za mene mnogo dobra, prvi sam sportista u Vojvodini i mnogo sam srećan. Hvala vam- rekao je Datunašvili na srpskom za NS Uživo.

Mihailo Vasić, koji se juče vratio sa završnog turnira u Džedi gde je poneo i MVP priznanje, ističe da su odigrali kako samo oni znaju, te da je veoma srećan i ponosan na svoj tim.

Mihailo Vasić proglašen je za MVP igrača; foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

-Velika je čast što sam ovde, što sam sa svim ovim ljudima i najboljim sportistima u Vojvodini. Ovo je veliki podstrek da se još bolje spreman za budućnost- kazao je za naš portal Vasić.

Pored njih još neki od dobitnika priznanja su Adriana Vilagoš, Petar Pajković, Katarina Ilić, stonoteniserka Tijana Jokić, parastrelac Laslo Šuranji, Nikola Gaćeša iz KK “Vojvodina, i mnogi drugi.

Tijana Jokić stonoteniserka kluba “Novi Sad” ponela je priznanje u svojoj kategoriji; foto: nsuzivo.rs/Pavle Pejić

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments