Претрага
Претрага
Close this search box.

Avantura za celu porodicu i ove subote u Galeriji Matice srpske

Foto: Galerija atice srpske

Avantura za velike i male predstavlja novi program koji se održava svake subote u Galeriji Matice srpske i namenjena je porodicama.

“Poučeni iskustvima tokom prethodnih meseci koji su nas usmerili na naše bližnje, podstakli na prisnost i ponovo ukazali na vrednosti porodice, odlučili smo da nastavimo da negujemo ovu povezanost i pokrenuli poseban porodični dan u Galeriji Matice srpske”, poručuju organizatori.

Roditelji, staratelji, bake i deke sa decom koristeći specijalni porodični vodič, kroz igru uloga i zanimljive igre, zadatke i različite tematske celine otkrivaće priče o umetnicima i umetničkim delima koja se čuvaju u Galeriji Matice srpske. Porodični dan se održava svake subote od 10 do 18 sati, po simboličnoj ceni od 150,00 dinara za celu porodicu.

Ove subote, 22. avgusta mališane i njihove roditelje očekuje avantura Začarani magijom Pariza, koja im otkriva kako su srpski umetnici, oduševljeni Gradom svetlosti – Parizom, često su tamo odlazili, učili, družili se i slikali. Zahvljujući njihovim delima, upoznaće se sa kulturnim nasleđem i znamenitostima grada Pariza.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti