Претрага
Претрага
Close this search box.

“Be the Book” otvaranje letnje sezone u Američkom kutku

Verujemo da ste u periodu koji nam prethodi proveli dosta vremena čitajući knjige koje su dugo vremena bile odlagane, kao i da ste se podsetili omiljenih naslova iz vaše kolekcije. Letnja sezona je na pomolu, Američki kutak Novog Sada organizuje interaktivnu kampanju. Cilj akcije je da se zabavite uz promociju kulture čitanja.

“Ne sudimo o knjigama po koricama, ali smo ih iskoristili u kreativnu svrhu i integrisali se kao deo umetničkog prikaza književnog dela. Osoblje našeg Kutka se aktiviralo da vas inspiriše i usmeri, a rezultat možete videti u priloženim fotografijama. Želimo da nam pokažete koliko ste kreativni, te vas pozivamo da pročešljate svoje kolekcije, kao i svratite do naše biblioteke zarad inspiracije,navodi se u saopštenju Američkog kutka Vojvodine.

Konkurs je otvoren do četvrtka, 25. juna u podne, do kada će se prikupljati takmičarski radovi. Istog dana prikazivaće se pristigle fotografije na velikom događaju kojim se otvara letnja sezona u Američkom kutku, a o kom ćete imati prilike više da saznate uskoro. Nakon događaja, fotografije će biti objavljene u albumu na stranici Američkog kutka, te će pratioci imati priliku narednih nekoliko dana da glasaju za najkreativnije pristupe.

Radovi koji se istaknu po broju glasova će osvojiti zanimljive nagrade koje dalje podstiču kreativnost! Pratite njihov sajt i društvene mreže, uskoro će objaviti više informacija o događaju, kao i otkriti šta su nagrade.

Pravila igre su sledeća:

U obzir dolaze korice knjiga, časopisa, gramofonske ploče i fotografije. Neće biti prihvaćene fotografije na kojima su izmene ubačene digitalnim alatima.

Jedna osoba može učestvovati sa više konkursnih fotografija, dok god je različit materijal u pitanju. U tom slučaju, u obzir za nagrade će se uzimati fotografija sa najviše reakcija.

Za učešće je potrebno fotografiju poslati putem ovog linka – https://forms.gle/ssM6JMEYd2u1vCe6A – koja će biti postavljena u album sa takmičarskim fotografijama na njihovoj Fejsbuk stranici, odakle je možete dalje deliti kako bi skupili što veći broj reakcija.

Fotografije sa najvećim brojem reakcija će osvojiti nagrade.

“Poigrajte se sa perspektivom i hajde da zajedno oživimo umetnost! Pored glavnih nagrada radovima sa najvećim brojem glasova javnosti, još kandidata kreativaca ćemo izabrati mi i simbolično im pokloniti po knjigu! Pratite nas jer više informacija uskoro sledi”.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti