Претрага
Претрага
Close this search box.

Besplatni video tutorijali o stok fotografiji

Tim “Art mreže” uz pomoć partnerskih organizacija iz šest zemalja Albanija, Bosna, Bugarska, Crna Gora, Rumunija i Turska snimili su tutorijal na temu stok fotografije koji je preveden na svih sedam znakovnih jezika.

Udruženje “Art mreža” sa sedištem u Novom Sadu, već deset godina sprovodi različite projekte za mlade koji su na temu umetnosti, kulture, edukacije i samozaposlenja.

Internacionalni projekat “Realize with your eyes” sproveden u okviru Erasmus+ programa, podržan od strane Evropske komisije vezan je pre svega za edukaciju mladih osoba sa oštećenjem sluha o tome kako da baveći se fotografijom zarade novac preko interneta.

Ovaj projekat je pre svega posvećen edukaciji mladih sa oštećenjem sluha o tome kako se korišćenjem fotografije može zaraditi putem interneta a da pri tom nije neophodno biti profesionalni fotograf kao ni posedovanje profesionalne opreme.

Dovoljno je samo biti ljubitelj fotografije i posedovati mobilni telefon sa kamerom.

U tutorijalima se govori upravo o tome počev od toga šta je stok prodaja i kako stok tržište funkcioniše, kako započeti bavljenje stok fotografijom, preko ideja, predloga i saveta pa do samih osnova fotografije i podešavanja fotoaparata.

Ovi tutorijali su jedinstveni po tome što su jedini na svetu koji su na temu stok fotografije i prevedeni na znakovne jezike pomenutih zemalja a planira se i dodavanje novih jezika kao i proširivanje tema tutorijala.

Izvor: Tanjug

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti