Претрага
Претрага
Close this search box.

Blokstok 3. jula otvara festivalsku sezonu u gradu!

Najstariji aktivni novosadski festival “Blokstok” biće održan u subotu 3. jula od 19 časova na Novosadskim sajmu. Organizatori navode da je ponovno izmeštanje lokacije iz Železničkog parka na Novosadski sajam neminovnost izazvana okolnostima u kojima živimo u poslednjih godinu i po dana.

– Svi živimo za povratak u naš park, međutim protokol usvojen za sve slične događaje u Republici Srbiji je takav da će ulaz biti omogućen samo posetiocima koji su revakcinisani, poseduju potvrdu o preležanoj bolesti kovid-19 ili poseduju negativan PCR, odnosno “brzi” antigenski test. Takve mere podrazumevaju kontrolu ulaska na festival, što nije moguće sprovesti u Železničkom parku osim u slučaju da se ceo park ogradi, te smo se stoga
odlučili na ponovnu saradnju sa Novosadskim sajmom – kažu iz organizacije
festivala.

Spisak izvođača predvode dobro poznata imena, budući da su Mortal
Kombat i Gužva u 16-ercu ostavili snažan utisak na skorašnjim izdanjima
čuvenog festivala. Pored njih, nastupiće i legendarni Vojvođanski bluz bend,
zrenjaninski pankeri Drink or Die, kao i jedni od zaštitnih lica Blokstoka,
sastav Zona Katastrofe.

– Ostajemo verni politici festivala da pruža priliku mladim i neafirmisanim bendovima, tako da će i ovaj put kao i svake godine do sada pobednik konkursa za mlade bendove koji sprovodimo na našoj fejsbuk stranici dobiti priliku da otvori Blokstok. Ime pobednika ćemo objaviti u narednih nekoliko dana – dodaju organizatori.

Na festival će se ulaziti iz Ulice Branka Bajića na teretni ulaz Novosadskog Sajma, a ulaz će i ove godine biti besplatan.

nsuzivo.rs

Tagovi:

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Pusi kurac Bilicu
21.06.2021 18:32

Od kad je SNS uzeo da radi festival postao je tesko sranje. Drugih novosadskih bendova nema?

Povezane vesti