????????????????????????????????????

Dani evropske baštine 2020. godine obeležiće se koncertom “Inovacije” studenata Akademije umetnosti, u okviru programa izložbe “Muzički intermeco” koji će se održati u četvrtak, 24. septembra u 18 časova u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog.

Кoncert studenata Akademije umetnosti pod nazivom Inovacije biće održan u okviru projekta “Umetnost, komunikacija, mediji“ i programa izložbe “Muzički intermeco“.

Projekat je odobren za finansiranje kao jedan od projekata iz poziva Inovacije Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost. “Umetnost, komunikacija, mediji“ je i deo Erasmus КA2 projekta DEMUSIS koji je odobren od strane EAECEA fonda. Mladi umetnici uključeni u projekat se kroz radionice obučavaju da u kratkom vremenu sami organizuju i realizuju program koji će izvoditi u alternativnim prostorima gradskih sredina.

Ovim programom, Spomen-zbirka Pavla Beljanskog obeležava Dane evropske baštine 2020. Ovogodišnjom temom manifestacije Dani evropske baštine „Nasleđe i obrazovanje“, ističe se njihova povezanost, sa ciljem da se pokaže potencijal nasleđa kao vrednog izvora za učenje, ali i kao inspiracije za budućnost.

Autor. nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments