Претрага
Претрага
Close this search box.

Koncert klasične muzike za bebe i roditelje u Galeriji Matice srpske

Galerija Matice srpske u saradnji sa Beogradskom filharmonijom i Muzičkom omladinom Novog Sada, a zahvaljujući podršci i partnerstvu Telenor fondacije organizuje martovski koncert klasične muzike za bebe i roditelje u okviru projekta Odrastanje uz umetnost koji će biti održan u u subotu, 7. marta u Galeriji Matice srpske (Trg galerija 1) u dva termina u 11 i 12.30 sati.

Duo Beogradske filharmonije – klarinetista Samoran Mihajlo i pijanistkinja Ivana Pavlović izvešće najlepše klasične kompozicije za najmlađe Novosađane, kako bi im omogućili da odrastaju uz umetnost i neguju ljubav ka klasičnoj muzici. Кoncerti traju oko trideset minuta i namenjeni su bebama uzrasta do dve godine.

Кao i tokom prethodnih koncerata svaka beba dobija na poklon radosnicu Beba u Galeriji.

Prvi koraci uz umetnost koja beleži i čuva dragocene uspomene prvih susreta sa kulturom i umetnošću. Nakon koncerta, roditelji sa najmlađima mogu uživati i u interaktivnim aktivnostima – ostavljajući bojama bebin otisak na platnu ili fotografisanjem ispred panoa Odrstanje uz umetnost, stvarajući uspomenu na bebin prvi dolazak u Galeriju.

Usled velikog interesovanja roditelja sva mesta za oba termina koncerta su popunjena. Inače, potrebno je da roditelj/staratelj koji će biti u pratnji deteta rezerviše besplatnu kartu putem onlajn formulara (više informacija na sajtu i društvenim mrežama GMS).

Pored koncerata klasične muzike Galerija Matice srpske svakog utorka obezbeđuje besplatan ulaz za roditelje sa bebama, kojima su na raspolaganju fotelja za dojenje i hranjenje, povijalica za bebe, igračke u Dečjoj sobi i uživanje u umetnosti.

Za sve informacije možete se obratiti Ivani Rastović na telefon 021 4899 017 ili na 069 1112927.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti