Претрага
Претрага
Close this search box.

Kreativna radionica za decu o čika Jovi Zmaju u Galeriji Matice srpske

Radionica za decu, posvećena stvaralaštvu i životu Jovana Jovanovića Zmaja, održaće se u subotu, 7. novembra u Galeriji Matice srpske, u sklopu novog edukativnog programa “Moj Grad. Novosadske umetničke priče”.

Radionice se organizuju za maksimalno 10 mališana uzrasta od 5 do 10 godina, uz poštovanje zdravstvenih mera – nošenja maski. Potrebno je da roditelji prijave svoju decu za radionice putem linka koji se nalazi ispod opisa radionice. Ulaznica za radionicu iznosi 150 dinara.

Prijavu je moguće izvršiti putem linka.

Sa novom školskom godinom i na radost najmlađih posetilaca Galerija Matice srpske, u oktobru je započela serija subotnjih kreativnih radionica koje su u okviru novog edukativnog programa Moj Grad. Novosadske umetničke priče posvećene su pričama o bogatom kulturnom nasleđu Novog Sada. U novembarskom ciklusu radionica, govoriće se o ljudima koji ostavili neizbrisiv trag u istoriji Novog Sada. Iako nisu imali “prave” supermoći, njihov rad u oblastima humanizma, nauke, umetnosti i borbe za dobrobit građana učinili su da ih danas zovemo herojima Grada.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti