Претрага
Претрага
Close this search box.

KUTAK ZA KULTURU: Časovi ruskog jezika i kreativnog pisanja na Klisi

“Kutak za kulturu” koji je na Klisi otvoren u oktobru prošle godine, već tri meseca radi na povezivanju sa lokalnim stanovništvom, edukaciji dece i organizaciji različitih kulturnih sadržaja. Za sve zainteresovane danas, 12. februara održaće se radionica kreativnog pisanja i časovi ruskog jezika.

Časovi ruskog za mlade i starije održavće se ponedeljkom, sredom i petkom od 10 do 11.30 časova. Izučavaće se ruski jezik i kultura najviše putem konverzacije. Prijave možete poslati na mejl adresu kutakzakulturu@gmail.com.

Cilj druženja jeste izučavanje ruskog jezika i kulture najviše putem konverzacije i multimedijalne prezentacije. Predavač je Ukrajinac Kiril Majstrov, student 4. godine na odseku za ruski jezik i književnost.

Radionica kreativnog pisanja za mlade od 14 do 19 godina. Održavaće se sredom od 19 do 20.30 časova. Radionice će biti prostor za čitanje, pisanje, analiziranje, brisanje, dorađivanje, razmišljanje. Prostor za individualni i zajednički rad. Radionice vodi višestruko nagrađivani pisac Bojan Krivokapić. Prijave možete poslati na mejl adresu kutakzakulturu@gmail.com

Radionice vodi Bojan Krivokapić, višestruko nagrađivani pisac. One će biti prostor za čitanje, pisanje, analiziranje, brisanje, dorađivanje, razmišljanje. Prostor za individualni i zajednički rad, razgovor o pročitanom, dijalog o napisanom.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti