Od danas na Netfliksu prednastavak „Bridžertona“: Strastvena ljubavna priča i uspon lepe kraljice (FOTO/VIDEO)

Foto: Profimedia

Danas, 4. maja, na Netfliksu počinje da se prikazuje mini-serija „Queen Charlotte: A Bridgerton Story“, spin-off popularnog „Bridžertona“. Autorka ovog projekta je Šonda Rajms, a serija prati ljubavni život i uspon do moći kraljice Šarlot koju igra India Amarteifio.

“Priča je usmerena na uspon kraljice Šarlot do vrhunca ugleda i moći i otkriva kako je njen brak sa kraljem Džordžom pokrenuo veliku ljubavnu priču i društveni pomak, stvarajući društvo u kojem su se kasnije rađali likovi koje gledamo u „Bridžertonu“, navodi se u zvaničnom sinopsisu serije.

Zaustavljeno snimanje treće sezone

Prva sezona „Bridžertona“ objavljena je 2020. godine i postala je jedna od najgledanijih Netfliksovih serija na svetu. Druga sezona je takođe postigla veliki uspeh, a treća se trenutno snima, s tim što je napravljena pauza jer scenaristi nisu bili zadovoljni režijom.

Šonda Rajms želi da promeni određene delove jer smatra da su previše mračni i turobni i da gledaocima treba pružiti laganiji uvid u priču, naveo je izvor blizak produkciji.

U trećoj sezoni pratićemo romansu Kolina Bridžertona i Penelopi Federington koji će krenuti na putovanje na kome će postati ljubavnici.

24sedam.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti