Foto: Miroslav Mirković

Crveni tepih, ovacije publike i višeminutni aplauz za glavne glumce i ekipu filma “Južni vetar 2: UBRZANJE”, koja se sinoć ekskluzivno dogodila u CineStar bioskopu, u BIG šoping centru.

Zvezde filma Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Jovana Stojiljković, Luka Grbić i drugi poklonili su se publici koja je duže od tri godine čekala nastavak ovog već kultnog ostvarenja.

-Ovaj film nosi mnoge poruke, a jedna od njih jeste da on dozvoljava da se sa bezbedne distance, kroz umetnost i kulturu, doživi jedan svet koji nas možda privlači, a koji nam je dalek i kom ne pripadamo-rekao je prisutnim novinarima glumac Miloš Biković.

Foto: Nemanja Miščević

UBRZANJE je punokrvni bioskopski triler, a sam naslov nastavka već ukazuje na još dinamičniji i produkciono zahtevniji film. Pun akcionih scena, neočekivanih zapleta, i još dramatičnijih obrta, nastavak Južnog vetra predstavlja pravu avanturu, dramaturški kompleksniju i neizvesnu. Film prati karijeru harizmatičnog Petra Maraša (Miloš Biković), glave mafije iz beogradskog podzemlja, koji u nastavku priče biva prinuđen da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke kada njegov rođeni brat upadne u nevolju.

Nakon premijere u BIG šoping centru, film će se naći na redovnom repertoaru Cinestara.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments