Претрага
Претрага
Close this search box.

Oko(m) knjige oflajn u subotu, gost Andrea Popov Miletić

Prvo oflajn književno veče kulturne stanice Eđšeg održaće se u subotu, 27. juna s početkom u 20.21 časova.

Nakon 3 meseca druženja na instagramu, novosadski knjigoljupci konačno se mogu okupiti u bašti kulturne stanice Eđšeg (Antona Čehova 4) i uživo porazgovarati sa važnom mladom spisateljicom Andreom Popov Miletić.

Fokus razgovora biće na romanu “Pioniri maleni, mi smo morska trava”, jednako dobro prihvaćenom među publikom i kritikom (širi izbor za NIN-ovu nagradu, uži izbor za “Zlatni suncokret”), ali dotaći ćemo se i drugih tema značajnih za našu gošću.

U subotu naveče, uz muzičku podlogu džez dua Brown Sugar i još jedan slatki dodatak, govoriće se o Andreinim počecima u novinarstvu, iskustvu preživljavanja i/od pisanja u današnjoj kulturnoj klimi, rezidencijama, festivalima, o volonterskom i radu u knjižari, o (ne)sigurnosti detinjstva i odraslosti.

Razgovor vodi urednica Prerazmišljavanja Katarina Kostić, a izdavačka kuća Treći trg omogućila je i prodaju romana u Eđšegu, po promotivnoj ceni. Najsrećnija posetiteljka ili posetilac dobiće jedan potpisani primerak na poklon.

Broj mesta je ograničen iz bezbednosnih razloga, pa molimo zainteresovane da svoje rezervišu putem linka: https://bit.ly/37MaYS9

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti