Претрага
Претрага
Close this search box.

Otvaranje izložbe fotografija “Krzno” autorke Marije Erdelji u Muzeju Vojvodine

Foto: muzejvojvodine.org.rs

Svečano otvaranje izložbe fotografije pod nazivom “Кrzno”, autorke Marije Erdelji održaće se u četvrtak, 17. septembra, u 20 sati u Muzeju Vojvodine, Dunavska 35.

Serijom aktova, velikog formata, autorka skreće pažnju na važnost očuvanja ekosistema i zaštitu životinjskih vrsta koje izumiru ili su ugrožene, a koriste se u izradi krznenih ukrasa.
Na izložbi će se prisutnima obratiti mr Tijana Stanković Pešterac, direktorica Muzeja Vojvodine i Dragana Milošević, pokrajinska sekretarka za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama. Izložbu će otvoriti, glumac i pozorišni reditelj, Radoslav Rale Milenković.

Izložbu je podržao Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose sa verskim zajednicama.

Nosilac projekta: Udruženje Medija Portal.
Prijatelji izložbe: OPENS, Vojvođanski magazin, Točionica Pab, New Now Project, Cristonati Couture, Brauhaus Novi Sad i Muzej Vojvodine.

Na otvaranju izložbe, kao i tokom trajanja iste poštovaće se sve propisane mere prevencije širenja Кovida 19. Prilikom dolaska u Muzej obavezno je nošenje zaštitne maske i poštovanje distance, na ulazi u Muzej svim posetiocima meri se temperatura.
Izložba će biti otvorena za posetioce do kraja oktobra.

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Odeljenju za odnose s javnošću i pedagoški rad Muzeja na elektronsku adresu pedagoska.sluzba@muzejvojvodine.org.rs

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti