Претрага
Претрага
Close this search box.

Ovog pisca svi napadaju, a SNP po njegovoj knjizi pravi predstavu koja će biti HIT

Foto: SNP/Srđan Doroški

U predstavi će igrati Marko Marković, Marko Savković, Sanja Ristić Krajnov, Bojana Milanović i Bojana Tušup

Ansambl Srpskog narodnog pozorišta premijerno će izvesti predstavu “Golmanov strah od penala” 4. septrembra na Infant festivalu, a čeka nas još nekoliko novih predstava u sezoni koja dolazi. Predstava se igra prema knjizi nobelovca Petera Handkea, a u režiji Ane Đorđević. Prema rečima Gale Gajin, PR drame SNP-a, u predstavi će igrati Marko Marković, Marko Savković, Sanja Ristić Krajnov, Bojana Milanović i Bojana Tušup.

Ansambl SNP-a trenutno je na gostovanjima širom regiona, pa su tako odigrali predstavu “Ko je ubio Dženis Džoplin” na Ohridu; foto: SNP/V. Veličković

– Na Teatar festu u Banja Luci predstava “Ko je ubio Dženis Džoplin” osvojila je pet nagrada, a ona je ujedno bila i jedna od gledanijih predstava SNP-a u protekloj sezoni. “Deobe” su uvek bile pune, “Bura” je trenutno najpopularnija predstava, u režiji Kokana Mladenovića- rekla je za NS Uživo Gajin.

Ansambl SNP-a trenutno je na gostovanjima širom regiona, pa su tako odigrali predstavu “Ko je ubio Dženis Džoplin” u Ohridu. Ista predstava biće odigrana i 25. avgusta na Viminacijum festu u Požarevcu.

I. Karan

 

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti