Претрага
Претрага
Close this search box.

Pocket Globe online: Poslednje izdanje u okviru aprilskog ciklusa

Muzički ciklusi u okviru projekta Pocket Globe koje smo imali prilike da pratimo u Kulturnoj stanici Eđšeg, počev od septembra 2019. u novonastalim okolnostima dolaze u onlajn izdanju.

Svakog ponedeljka i četvrtka u 21 čas za sve uživaoce muzike, pripremljen je raznovrstan i bogat sadržaj koji je dostupan putem sledećeg linka www.mixcloud.com/PocketGlobe/

Raznovrsni muzički koncepti koji u najširem smislu mogu da se stave pod kišobran žanrova kao sto su world music, nova, autorska, jazz, eksperimentalna i etno tj. tradicionalna muzika iz zemlje, regiona i sveta su vam sad na klik.

Cilj je da se Novom Sadu i svim ljubiteljima kvalitetne muzike pruži uvid u raznovrsnost i bogatstvo nekomercijalne, a kvalitetne muzike, i na taj nacin, praktično kreira jedno “džepno izdanje” muzike ovog našeg šarenog i lepog globalnog sela.

“Slušaćemo muzike uvaženih stranih i domaćih umetnika koje smo imali prilike i uživo da slušamo, a i onih koje ćemo u budućnosti pokušati da dovedemo kod nas, no nećemo prezati ni od toga da u svoje zvučnike prizovemo i muzičke primere iz najudaljenijih krajeva planete”, navodi se u saopštenju organizatora.

Pored toga, iskoristite priliku da čujete i intervju sa nekim od umetnika, kao i zanimljive priče poznavalaca ove materije, koji će se povremeno smenjivati u ulozi domaćina ovih podkasta.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti