Prvi online filmski festival “MOJ OFF” koji je svoj život počeo 27. marta i trajaće sve do 10. aprila, već u prvih pet dana održavanja na sajtu mojoff.net beleži veliku posećenost ljubitelja dobrog filma.

Internet adresa koja je ovih dana bila rezervisana za širok opus najrazličitijih filmskih ostvarenja, zabeležila je preko 2.4 miliona pregleda, dok je u “online bioskopu” od kuće uživalo preko 178 hiljada ljudi. Ipak, posebnu pažnju publike za prvih pet dana festivala privukli su: “Nevidljivi život” sa 19.646 gledalaca i  “Parazit” sa 16.323 gledalaca.

U preostalih osam dana festivala, na repertoaru će se naći i par svetskih i regionalnih online premijera, kao i veliki broj filmskih sadržaja za najmlađe, od kojih posebnu notu nostalgije nosi predstojeći serijal filmova “Pat i Mat” uz koje smo odrastali, sa najnovijim pričama i doživljajima u tri animirana filma “Pat i Mat na filmu”, “Pat i Mat nas zabavljaju” i “Pat i Mat zimske radosti”.

U okviru programske celine viđeno-neviđeno 05. aprila u 18h biće održana regionalna premijera filma “Bratstvo”,  jednog od najpoznatijih ruskih reditelja Pavela Lungina.

Među naslovima koji će na “MOJ OFF” doživeti svoje regionalno  prikazivanje i svetsku online premijeru je i film “Laka devojka” koji će u okviru programske celine VIĐENO NEVIĐENO biti prikazan 04. aprila u 18h. Laka devojka je prikazana na Kanskom festivalu, a glavna protagonistkinja filma je poznati svetski model Zahija Dehar.

Na prvom Online filmskom festivalu ekskluzivno će 03 .aprila u 18 časova biti prikazan i film “Idealni kandidat” prve žene reditelja iz Saudijske Arabije Haife Al Mansur. Ovaj film  je prikazan u glavnom programu Venecijanskog festivala i na nedavno završenom FEST-u, a na “MOJ OFF” se našao u programskoj celini viđeno-neviđeno.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments