Претрага
Претрага
Close this search box.

Solistički koncert talentovane Lane Zorjan u Kulturnoj stanici Eđšeg

Foto: Emir Memedovski

Lana Zorjan, dvanaestogodišnja violinistkinja iz Novog Sada, održaće svoj solistički koncert u Kulturnoj stanici Eđšeg, 13. marta sa početkom u 18 časova. 

Lana će na koncertu prvo svirati svoju kompoziciju, zatim drugi i treći stav Vijenjavski koncerta, poljskog kompozitora i jednog od najvećih violinista posle Paganinija. Nakon kratke pauze izvešće muziku iz filma “Poštar” i Koncertnu polonezu D dur. Za kraj, Lana će odsvirati trio dve violine i harfa.
-Dragi moji sugrađani, poslednji put sam pred publikom u Novom Sadu svirala pre tačno godinu dana. Zbog epidemije mnogi koncerti su otkazani i ja sam svirala u međuvremenu pred mnogim kamerama, ali svaki put u praznoj sali. Konačno imam priliku da pokažem svoj rad i napredak pred vama i doživim taj nezamenljiv osećaj nastupa pred svojim najdražima, pred Novosađanima. Čast mi je i posebno zadovoljstvo da vas pozovem da nas obradujete i svojim prisustvom uveličate moj solistički koncert u Kulturnoj stanici Eđšeg- rekla je za NS Uživo Lana Zorjan.
Lanu će na klaviru pratiti Milena Buča-Milošević, a gosti na koncertu biće Simona Deretić na violini i Marija Zoroja na harfi.
Ivona Karan

Tagovi:

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
Nevena
01.03.2021 14:41

Da li se kupuju ulaznice, ili se moze neka rezervacija napraviti?

Povezane vesti