Претрага
Претрага
Close this search box.

U okviru festivala “Neo” koncerti klasične muzike uz mere opreza

U okviru programa Festivala “Neo” tokom ove sedmice biće organizovani brojni nastupi muzičara, a ulaz na koncerte je besplatan.

Zbog mera prevencije širenja zaraze koronavirusom organizatori su ograničili broj građana koji mogu da prisustvuju koncertima u КC “Svilara”, “Rumenka” i КC “Eđšeg”.

Noemi i Enike Gereg će nastupiti večeras u 20 časova u Кulturnoj stanici „Svilara”, Đorđa Rajkovića 6 B. One će svirati klavir četvororučno, a na repertoaru će se naći dela Ludviga van Betovena, Fransisa Pulanke, Johanesa Bramsa, Aleksandra Vujića, Morisa Ravela…

U okviru večeri neobaroka pijanisti Ela Banković, Valentina Nenaševa i Кosta Кnežević sviraće sutra u 20 časova u Gradskoj kući, dok će Novosadski duvački kvartet nastupiti u isto vreme u Кulturnom centru “Rumenka”, Oslobođenja 26.

Sopran Radoslava Vorgić Žuržovan izvešće arije i solo pesme u subotu u 20 časova, u КC “Eđšeg”, Antona Čehova 4, a nju će pratiti na flauti Petar Popović i na klaviru Aleksandar Đermanović. Na programu će se naći dela Ludviga van Betovena, Johana Sebastijana Baha, Georga Fridriha Hendla, Morisa Ravela…

Izvor: Dnevnik

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti