Претрага
Претрага
Close this search box.

Umetnici.Sad: Predavanje Žarka Gladića “Vodič kroz grajndkor subkulturu”

Foto: Kulturne stanice

“Vodič kroz grajndkor subkulturu” predstaviće manje poznati muzički žanr, izolovan od mejnstrim izraza i uobičajene perspektive. Predavanje Žarka Gladića pružiće publici nesvakidašnji ugođaj i kroz izložbu i multimedijalni prikaz, sa željom da se ovaj nepoznati svet nekomercijalne kulture što više približi publici.

Kao neko ko je preko 15 godina prisutan na alternativnoj lokalnoj i internacionalnoj muzičkoj sceni, Žarko poseduje bogatu kolekciju ploča, diskova, kaseta, majica, flajera i plakata koji delom ilustruju njegovo bavljenje muzikom, a izložiće je i pred publikom u Kulturnoj stanici OPENS.

Bez cenzure i ograničenja, sa čistom energijom i emocijom, ali i kritičkim pogledom na svet, grajndkor subkultura zavređuje veću pažnju ljubitelja muzike i umetnosti, što je i jedna od poruka “Vodiča”, a publika će zato i sama učestvovati u događaju, sa mogućnošću analize, razgovora i tumačenja sa Žarkom Gladićem.

Događaj je deo projekta “Umetnici. Sad!” koji jača lokalnu umetničku scenu. Predavanje koje će vas sigurno zainteresovati možete ispratiti onlajn, 5. avgusta od 19 časova na zvaničnoj Fejsbuk stranici Kulturnih stanica.

Više detalja: https://www.facebook.com/events/2644053529148965/

Partner projekta “Umetnici. Sad!” je IDEA.

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti