Претрага
Претрага
Close this search box.

Upis u muzičku saznaonicu “Čarobna frula” u Dečjem kulturnom centru Novi Sad

Čarobni svet muzike za decu uzrasta od 18 meseci do 12 godina. Muzička saznaonica “Čarobna frula”, kroz pesmu, pokret, ples i uz upotrebu instrumenata, uvodi decu u čarobni svet muzike.

Kreativni pristup nastavnika škole, u edukaciji dece uzrasta od godinu ipo pa do 7 godina, pokazao se prethodnih godina kao najbolji put ka razvijanju ljubavi ne samo prema muzici, već i u jačanju samopouzdanja, samokontrole, ritma, ravnoteže i pažnje kod dece.

Rad u grupama omogućava socijalizaciju deteta, razvija prijateljstva i omogućava kontakt sa drugim porodicama. U najmlađim grupama u kojima su deca od 18 meseci do 3 godine, aktivno učestvuju i roditelji koji su sa decom na časovima, što vezu roditelja i deteta čini jačom.

Časovi se održavaju jednom ili dva puta nedeljno, u zavisnosti od grupe koju dete pohađa.

U Čarobnoj fruli postoji i hor za decu uzrasta od 7 do 12 godina, a moguće je pohađati časove klavira, saksofona, solfeđa, muzičke teorije i solo pevanja za sve uzraste.

Moguće je pripremati se za vanredno polaganje ispita u državnim muzičkim školama i različitih nivoa ABRSM programa (Udruženi odbor Kraljevskih muzičkih škola Associated Board of the Royal Schools of Music koji je vodeći svetski organizator muzičkih ispita i ocenjivanja)

Upis u muzičku saznaonicu je počinje 27.08. Broj mesta u grupama je ograničen. Probni čas u svim grupama je besplatan.

Sve informacije o upisu i o aktivnostima u muzičkoj saznaonici “Čarobna frula” mogu se dobiti putem e-maila carobnafrulla@gmail.com, ili na broj telefona 063 59 25 59. Muzička saznaonica “Čarobna frula” nalazi se u Dečjem kulturnom centru, ulici Ive Lole Ribara 6 u Novom Sadu.

https://www.facebook.com/c.frula

U decijem kulturnom centru se održavaju i mnoge druge radionice, gluma, šah, animacija, psihološka pomoć samohranim roditeljima itd. Sadržaj možete pogledati na sajtu  www.dkcns.rs

Autor: nsuzivo.rs

Tagovi:

0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Povezane vesti