U subotu 18. marta u hotelu Pupin u Novom Sadu održan je koktel povodom obeležavanja 20 godina rada ugledne novosadske Poliklinike dr Nikolić. Ujedno je predstavljeno i višegodišnje poslovanje Estetske medicine dr Nikolić, koju uspešno predvodi dermatolog dr Svetlana Nikolić.

Veliki broj zvanica prisustvovao je proslavi jubileja ove renomirane ustanove, uživajući u postignutim uspesima i poslovnim dostignućima čuvene novosadske pedijatrijske ordinacije doktora Nikolića, ali i rezultatima ordinacije za estetsku medicinu i dermatologiju, koja je već godinama predana isključivo cilju očuvanja i unapređenja prirodne lepote svojih pacijenata.

Priča o pedijatrijskoj ordinaciji dr Nikolić počela je 2002. godine, kada je dr Marko Nikolić u delo sproveo ideju da znanje dobijeno vrhunskim obrazovanjem i iskustvom stečenim u radu na Klinici za dečije bolesti u Novom Sadu ponudi svakom pacijentu koji se obrati za pomoć i pritom pruži maksimalno kvalitetnu uslugu i osećaj istinske brige za dobrobit i zdravlje dece. Bazirana na sveobuhvatnom zbrinjavanju pedijatrijskih pacijenata, na čelu sa pedijatrom dr Markom Nikolićem, poliklinika je postala lider u radu sa navedenom populacijom.

Estetska medicina dr Nikolić osnovana je u Novom Sadu, kao rezultat višegodišnje edukacije i usavršavanja na polju estetske medicine i dermatologije. Negujući personalizovan odnos prema klijentima i prateći trendove iz oblasti estetske i korektivne medicine, ordinacija iza sebe ima veliki broj zadovoljnih pacijenata kao najveći stimulans za kontinuiran napredak.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Marijana
21/03/2023 20:32

Bez estetske medicine nema ni para.Ovo je uradjeno kao dobra promocija iste

Sandra
23/03/2023 20:53

Divno…svaka čast na stručnosti znanju i brizi o našim najmladjim. Novi Sad je ponosan što ima ovakvog lekara. Sve čestitke,samo tamo nastavite ❤️