Foto: Screenshot Instagram

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić obišao je danas sa ministrom rada, zapošljavanja, boračka i socijalna pitanja Nikolom Selakovićem štandove PIO fonda na Trgu slobode na kojima su se stariji sugrađani prijavljivali za penzionerske kartice.

Foto: Screenshot Instagram

Prvi čovek Novog Sada istakao je da je plan da u Novom Sadu bude izdato oko 70.000 kartica i pozvao sve penzionere da se prijave čime će ostvariti brojne benefite korišćenjem penzionerskih kartica. Nakon razgovora i obilaska PIO fonda, on je sa ministrom posetio i penzionere na Slanoj bari.

-Danas sam u društvu Nikole Selakovića obišao rekonstruisani Klub penzionera „Slana bara“ u Zadružnoj ulici koji funkcioniše u okviru Gerontološkog centra Novi Sad. Nakon adaptacije objekta površine 77m2, sugrađani koji žive u tom delu grada, sada imaju svoj nov, moderan, renoviran prostor gde kvalitetno mogu da provode vreme. Nastavićemo da podržavamo rad novosadskog Gerontološkog centra i omogućavamo usluge za sve veći broj korisnika. Uskoro nas očekuje otvaranje novog Kluba penzionera u Ledincima- napisao je gradonačelnik Đurić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Милан Ђурић (@milandjuric_gradonacelnik)

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments